Tarka Bárka

Tarka Bárka

Sütőben sült hagymás-rozmaringos süllőcsigák "törtpaszullyal"

2012. május 02. - piazza

...mert ennek a receptnek a Bárkán a helye. Pár nappal ezelőtt ezzel készültem az általunk szervezett 48. Vigyázz, Kész, Főzz! fordulóra, amelynek a témája "Édes Vizeink", célja pedig a közös játékon túl a hazai halak népszerűsítése volt. (A kiírást itt, az összefoglalót pedig itt…

Tovább

"Édes Vizeink" 48. VKF! összefoglaló - stafétaátadás - világ hallevesei sorozat beharangozó

Itt a 48. Vigyázz, kész, főzz! játék összefoglalója. Nem volt nagy tolongás, ami előtt magam kissé értetlenül állok, ugyanis az egyhetes hosszabbítással is másfél hónap állt a bloggerek és nem bloggerek rendelkezésére, hogy legalább egy, hazai hallal készülő receptet posztoljanak - ráadásul a fenti…

Tovább
süti beállítások módosítása