Tarka Bárka

Tarka Bárka

Csőben sült sáfrányos-zöldséges csacsihal

2012. május 13. - piazza

...a sáfrány miatt elsősorban az ízek világában haladóbb gyerekek számára, de ha valaki idegenkedne ettől a csodálatos fűszertől, akár el is hagyhatja, az eredmény persze teljesen más, de ettől még ugyanolyan finom lesz. A hekk a kisgyerekes anyukák számára különösen értékes hal, könnyen emészthető,…

Tovább

Babérágyon sült tengeri pérhal

Alíz csodás Caldeiradája után egy végtelenül egyszerűen elkészíthető és egyben nagyon ízletes ételt hoztam mára. Ha az emlékeim nem csalnak, velencei specialitásról van szó, az eredetileg paradicsom nélküli recept egyik olasz barátunktól származik. Makrélával, pisztránggal, de akár harcsával is…

Tovább

A világ hallevesei I. - Portugália - Caldeirada

Ahogy azt már biztos tudjátok, a magyarországi halfogyasztás fellendítésének elősegítése mellett a világ sokszínű halgasztronómiájának a megismertetése is a Tarka Bárka blog legfontosabb céljai között szerepel. Nem kellett sokáig gondolkodnunk azon, hogy melyik az az étel, amely minden országban…

Tovább
süti beállítások módosítása