Tarka Bárka

Tarka Bárka

Zöldséges-ördöghalas frittata kockák - K. László Szilvia: A halacska meséje

2012. július 22. - piazza

Zöldséges-ördöghalas frittatakockák Hozzávalók: 4 tojás, 100 g ricotta, 150 g sárgarépa, 100 g zöldborsó, 100 g friss ördöghal filé, 80 g spenótlevél, 2 ek. reszelt parmezán, egy kis csokor friss kapor, só, csipetnyi fehérbors, 2 ek. zsemlemorzsa, 18 db koktélparadicsom, 18 db marinált fekete…

Tovább

A világ hallevesei XI. - Szerbia - Szerb halleves alias riblja čorba

"Jamie a tévében ügyködik, nekem pedig úgy tűnik lassan megjelenik a szakácskönyvem, azt hiszem itt az ideje, hogy a weben is megosszam konyhai tapasztalataimat az olvasókkal." Kezdte Ági ilyen lazán 2004.!áprilisában. Azóta három könyve jelent meg: az Ételek és életek - rendhagyó szabadkai…

Tovább

Halirodalom I. Vincente Verdú: Az aranykeszeg

    A főnöknek volt egy csónakja, amellyel halászni járt. Egy délután, miközben az irodájában beszélgettünk azt követően, hogy lefolytattunk pár tárgyalást Enagásszal, nekifogott dicshimnuszt zengeni a tengerészet varázsáról. Amint hajnalodott, fölszedte a horgonyt feleségével és fiával. Ellátták…

Tovább

Mezze penne rigate grillezett datolyaparadicsommal, sült cukkinivel és főtt polippal

Ennek a tésztának annak idején a Tavola In Piazzán nagy-nagy sikere volt. Eljött az ideje, hogy az akciót a Bárkán is véghezvigye. ;-) Mezze penne rigate grillezett datolyaparadicsommal, sült cukkinivel és főtt polippal Hozzávalók: 320 g mezze penne rigate A főtt poliphoz: egy kb. hatvan dekás…

Tovább
süti beállítások módosítása