Tarka Bárka

Tarka Bárka

Sajttal és dióval töltött rántott szardínia vegyes salátával

2012. augusztus 17. - piazza

Ismét az augusztusi Kifőztük egyik Tarka bárkás vengégposztja következik. További kilenc recept még az ingyenesen letölthető lapban vár rátok. Olvassátok, főzzétek, szeressétek őket! Sajttal és dióval töltött rántott szardínia vegyes salátával Hozzávalók 4 személyre: a szardíniához: 16 db…

Tovább

A világ hallevesei XV. - Magyarország III. - Balatoni régió - Balatoni halászlé

Folytatjuk a magyar halászleveket bemutató sorozatunkat, ezúttal a Balaton került sorra. Max konyhájából számtalan remek étel, köztük több halétel is került már elő, számunkra most egy klasszikus balatoni halászlevet készített.   Halban bővelkedő halpaprikás vagy akár hívhatjuk halgulyásnak…

Tovább

Gyerekeknek - Makrélás sárgarépa krokett zöld fűszeres mártogatóssal

A Tarka Bárka és a Tavola In Piazza blog tizenkét recepttel az augusztusi Kifőztük magazinban vendégeskedett. Az aktuális lapszám a http://kifoztuk.huoldalról regisztráció után ingyenesen letölthető. Íme egy kis ízelítő, a gyerekek nagy kedvence: Makrélás sárgarépa krokett zöld fűszeres…

Tovább
süti beállítások módosítása