Tarka Bárka

Tarka Bárka

II. Hortobágyi Lehalászási Ünnep 2012. október 13-14.

2012. október 12. - piazza

              A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. 2011. október 15-16-án rendezte meg fennállásának 95 éves évfordulójára az I. Hortobágyi Lehalászási Ünnepet, mely első rendezvényként sikeresen teljesítette a látogatók elvárásait. A két nap alatt közel 3500-an látogattak el és tértek haza jó élménnyel,…

Tovább

Zöldség-gyümölcs ágyon sült aranydurbincs

Íme egy újabb sütőben, egészben, körettel együtt sütött hal, ezúttal Éva ötlete nyomán. Nos, igen, az utóbbi állandóan sietős időszakban nem egyszer vettük elő a metódust - biztosítva, hogy a túlórák után se legyen nyűg a főzés. Zöldség-gyümölcs ágyon sült aranydurbincs Hozzávalók 2 főre: 400 g…

Tovább

Nyári élmények 2012. III. - Kérész Kikötő - Tiszabercel

Van egy különleges étterem a Felső-Tiszán, egészen pontosan Tiszabercelen. Különleges, - mert elsősorban halételekre specializálódott, - mert a tulajdonosok, Tücsi és Attila sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és mindent megtesznek azért, hogy a vendég jól érezze magát, - mert az étlapon…

Tovább

Narancságyon sült pisztráng

Narancságyon sült pisztráng Hozzávalók 4 főre: 1 kb. 7-800 grammos belsőségektől megtisztított pisztráng, 1 cikk fokhagyma, 2 kezeletlen narancs, egy szál angol zeller, só, frissen őrölt feketebors, 3-4 rozmaringág, extra szűz olívaolaj vagy vaj A narancsokat fél cm vastagon felszeleteljük, és a…

Tovább
süti beállítások módosítása