Tarka Bárka

Tarka Bárka

Sarde in saòr con noci - Diós marinált sült szardínia

2012. november 29. - piazza

Egy régi doksiból: "Amikor kinyitottam a muskotályból készült ecetet, azonnal kiszaladt a számon: sarde! Rögtön  tudtam, hogy ezt a velencei előételt mindenképp ki kell próbálni a muskotályos borecettel, és urambocsá' fenyőmag helyett egy maréknyi magyar dióval. Végeredmény: olaszék odáig voltak…

Tovább

A világ hallevesei XXII. - Olaszország IV. - Tradicionális halleves Alberto Tonizzotól

A hallevesek előző részében láthattuk a helyi halleves szegény változatát, most jöjjön a másik oldal, amit a halas kurzuson Alberto Tonizzo séftől tanultam. (Az Al Ferarut étteremről, és magáról a halas estről ITT írtam.) Alberto tradicionális hallevesnek hívja, ami nyilvánvalóan számukra lehet…

Tovább
süti beállítások módosítása