Tarka Bárka

Tarka Bárka

Lasagne csapósügérrel és póréhagymával

2013. március 15. - piazza

Lasagne csapósügérrel és póréhagymával Hozzávalók 3-4 főre: kb. 220 g lasagne tészta, 300 g csapósügér filé, 1 fehér hagyma, 2 gerezd fokhagyma, egy ágacska rozmaring, 60 g zellerszár, 50 ml fehérbor, 2 közepes póréhagyma, 500 ml liter tej, 50 g + egy kevés vaj, 50 g liszt, só, bors, szerecsendió,…

Tovább

Articsóka-endívia-tintahal saláta

Az édes és keserű ízpárosítást kedvelők ujjonghatnak, íme egy remek fogás, amit akár meleg előételként, akár főételként, de langyosan/hűvösen salátaként is tálalhatunk. Articsóka-endívia-tintahal saláta Hozzávalók 4 főre: 1 kb. 300-350 grammos szépia, 2 articsóka, 2 endívia saláta, 150 ml száraz…

Tovább

Sütőtökös gnocchi zsályás füstölt pisztráng mártással

Férj gnocchi receptje: Sütőtökös gnocchi zsályás füstölt pisztráng mártással Hozzávalók: A gnocchihoz: 350 g burgonya, 400 g sütőtök, 350 g liszt, 1 tojás, csipetnyi fahéj, frissen reszelt szerecsendió, só, frissen őrölt feketebors A mártáshoz: 2 gerezd fokhagyma, 200 ml tej, 100 ml tejszín, 3-4…

Tovább
süti beállítások módosítása