Tarka Bárka

Tarka Bárka

Zöldborsó és rája tejszínes-csípős mártásban

2013. április 11. - piazza

Zöldborsó és rája tejszínes-csípős mártásban Hozzávalók 4 főre A rája főzéséhez: 400 g konyhakész rája uszony, 1/2 lime, 1 gerezd fokhagyma, egy kis csokor vegyes zöld fűszer (kakukkfű, rozmaring, zsálya, petrezselyemzöld), 10 szem feketebors Továbbá: 400 g fagyasztott zöldborsó, 2 újhagyma (szárral…

Tovább

Halételek gyerekeknek: Paradicsomleves csiperke gombás harcsagombóccal

Anna: - Mama, csinálsz nekem olyan levest, tudod, ami piros és van benne paradicsom meg krumpli meg palline? Én: - Paradicsomlevest húsgombóccal? Anna: - Igen, de zöldség ne legyen benne! Én: - Áh, sosem tennék olyat! Anna:  - Szeretlek, mama! Én: - Én is, cicám! Ilyen és ehhez hasonló jelenetek…

Tovább
süti beállítások módosítása