Tarka Bárka

Tarka Bárka

Citromos sült makrélafilé komlós lapcsánkával és mustáros-metélőhagymás joghurtmártással

2013. április 18. - piazza

Citromos sült makrélafilé komlós lapcsánkával és mustáros-metélőhagymás joghurtmártással Hozzávalók 4 főre: A lapcsánkához: 400 g burgonya, 120 g előfőzött, alaposan lecsepegtetett, jól kinyomkodott komlóhajtás, 30 g vöröshagyma, 1 tojás, 1 ek. liszt, 1 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt…

Tovább

Ropogósra sült pisztráng fokhagymás lencsével és sárgarépa salátával

Ropogósra sült pisztráng fokhagymás lencsével és sárgarépa salátával Hozzávalók 4 főre: A pisztránghoz: 4 db kb. 250 grammos konyhakész pisztráng, só, frissen őrölt feketebors, liszt, napraforgó olaj a sütéshez A lencséhez: 120 g lencse, 1 babérlevél, 1 kis csokor petrezselyemzöld, só, 2 gerezd…

Tovább
süti beállítások módosítása