Tarka Bárka

Tarka Bárka

Vadkomló hajtásos-pisztáciás harcsa korongok burgonyapürével és zöld spárga mártással

2013. április 24. - piazza

Még mindig A Gyerek zöld fóbiájának kikerülésén/leküzdésén dolgozunk. Most Giorgionak készítettük ezt a mókás (?) zöld ételt - mert amit apa eszik, az csak finom lehet! Vadkomló hajtásos-pisztáciás harcsa korongok burgonyapürével és zöld spárga mártással Hozzávalók 6 főre: A halkorongokhoz: 150 g…

Tovább

Halak, vizek, halászat Magyarországon X. - A halászat módjai Magyarországon

A halászat a magyarság egyik ősfoglalkozása. Számos kiváló néprajzkutató, halász és halakkal foglalkozó szakember írt már róla. A teljesség igénye nélkül néhány név, a nagyok arcképcsarnokából: Petényi Salamon, Herman Ottó, Ecsedi István, Szűcs Sándor, Farkas József, Solymos Ede, Kunkovács László,…

Tovább
süti beállítások módosítása