Tarka Bárka

Tarka Bárka

Tarka Bárka születésnapi receptverseny

2013. január 25. - piazza

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY NR2: A RECEPTVERSENY LEZÁRULT, IDE KLIKKELVE MEGNÉZHETED A BEÉRKEZETT RECEPTEKET ÉS MÁRCIUS 10. ÉJFÉLIG SZAVAZHATSZ IS RÁJUK! SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: AZ ÉLÉNK ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL EGY PÁLYÁZÓTÓL TÖBB RECEPTET IS ELFOGADUNK, ÉS A RECEPTEK BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJÉT HÁROM…

Tovább

Kékkagylós-fehérboros spagetti

Kékkagylós-fehérboros spagetti Hozzávalók: 320 g spagetti, 1 kg kékkagyló, 1/2 citrom, 4 db olajos szardellafilé, 1 nagy csokor petrezselyemzöld, extraszűz olívaolaj, 100 ml száraz fehérbor, 1 kis fej salotta hagyma, 1 gerezd fokhagyma, frissen őrölt feketebors, szükség szerint só A kékkagylókat…

Tovább

Halak, vizek, halászat Magyarországon VIII. - Halak 2, avagy mi is van a pikkely alatt

Halak 2, avagy mi is van a pikkely alatt Azt az előző részben megtárgyaltuk, hogy miről is ismerszik meg egy hal, ha csak úgy látjuk. Így tehát semmi felelősség nem terhel, ha valaki csak most kapcsolódik be eszmefuttatásunkba és netalán majd megjegyezné, hogy rendben van, hogy ez van benne, de hogy…

Tovább

Füstölt pisztrángos-kakukkfüves sültpaprika krém és tormás füstölt pisztráng krém

Füstölt pisztrángos-kakukkfüves sültpaprika krém Hozzávalók: 200 g kápia paprika, 100 g lillafüredi füstölt pisztráng filé, 100 g natúr krémsajt (pl. Philadelphia) esetleg ricotta, só, frissen őrölt feketebors, egy kis csokor friss zöld fűszer (kakukkfű -sok! elengedhetetlen! - petrezselyemzöld,…

Tovább

Paradicsomos-zöldbabos tenger gyümölcsei rizottó

Január, február, itt az ideje kiüríteni a kamrát és a mélyhűtőt! Paradicsomos-zöldbabos tenger gyümölcsei rizottó Hozzávalók 4 személyre: 240 g rizottóhoz való rizs, 1 l hal vagy garnéla vagy zöldség alaplé, 500 g csíkos vénuszkagyló, 8 db kicsi langusztin, 12 db garnéla farok, 20 dkg tisztított…

Tovább

Csiperkegomba saláta füstölt pisztránggal

Csiperkegomba saláta füstölt pisztránggal Hozzávalók 4 főre: 400 g friss csiperkegomba, 1 lillafüredi füstölt pisztráng, egy kis csokor petrezselyemzöld, 1 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt feketebors, 1 citrom, extra szűz olívaolaj A petrezselyemzöldet finomra aprítjuk, és egy keverőtálba…

Tovább
süti beállítások módosítása