Tarka Bárka

Tarka Bárka

Spagetti paradicsomos-olajbogyós langusztinnal

2013. szeptember 12. - piazza

Hozzávalók 4 főre: 320 g spagetti, 12 scampi, extraszűz olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 fej fehér hagyma, 100 ml száraz fehérbor, 300 g paradicsom, egy nagy csokor petrezselyemzöld, 2 ek. házi zsemlemorzsa, 100 g magozott, zöld olajbogyó, csipetnyi fehérbors, szükség szerint só A zsemlemorzsát egy…

Tovább

Vegyes saláta posírozott pisztránggal

Hozzávalók 2 személyre: A salátához: 1 db kb 250-300 gramm súlyú konyhakész pisztráng, 50 g uborka, 50 g káposzta, 1 cecei paprika, 2 db datolyaparadicsom, 1 db újhagyma, 1 db zöld csípőspaprika A dresszinghez: 1/2 citrom, egy kis csokor petrezselyemzöld, só, frissen őrölt feketebors, extra szűz…

Tovább
süti beállítások módosítása