Tarka Bárka

Tarka Bárka

Sárgarépás sült rizs diós bundában sült lazacpisztránggal

2014. március 07. - piazza

Sárgarépás rizs diós bundában sült lazacpisztránggal Hozzávalók 2 személyre: A halhoz: 2 db kb. 120 grammos bőrös lazacpisztráng filé, 50 g liszt, 50 g dióbél, frissen őrölt feketebors, semleges ízű olaj a sütéshez A rizshez: 1 salotta hagyma, 20 g friss gyömbér, 1 nagy gerezd fokhagyma, 200 g…

Tovább

Halirodalom IX. - Farsangi és böjti örömünk, a hal I.- részlet Krúdy Gyula Álmoskönyv című művéből

... 2 EGY FURFANGOS DOLOG A farsangi tánchoz nem sok közünk van (legfeljebb ahhoz a tánchoz, amelyet a terített asztal láttára vagy pohárral a kezükben járnak el a jókedvű emberek - mikor virsli- vagy pereckoszorút akasztanak a nyakukba a téli vásár lacikonyháján), de annál több közünk van a…

Tovább
süti beállítások módosítása