Tarka Bárka

Tarka Bárka

Egészben sült mandulás-kapros aranydurbincs

2012. január 21. - piazza

Egészben sült sült mandulás-kapros aranydurbincs

Hozzávalók 2 személyre: 2 db kb. 300 gramm súlyú aranydurbincs, 40 g szeletelt mandula, 15 g friss kapor, 1/2 citrom, só, frissen őrölt feketebors, extraszűz olívaolaj

DSC_7838

DSC_7864

A halakat megpucoljuk, kizsigereljük, alaposan leöblítjük. Kívül-belül sóval-borssal és az apróra vágott friss kaporral fűszerezzük, majd egy tűzálló tálba fektetjük. Megszórjuk a mandulaszeletekkel, meglocsoljuk a citromlével valamint egy kevés extra szűz olívaolajjal, és 180 °C-ra előmelegített sütőben, grill programon kb. 15 perc alatt készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr7216311738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása