Ausztria- Halleves édesköménnyel
Horvátország- Dalmácia, Isztria - Scampi alla busara
Magyarország- Czifray István: Magyar nemzeti szakácskönyvéből: Kevert hal étel
Magyarország- Bajai régió - Sobri-féle halászlé
Magyarország - Bajai régió - Törpe csipedett bográcsban
Magyarország - Balatoni régió - Balatoni halászlé
Magyarország - Balatoni régió - Festetics halászlé
Magyarország - Felső-tiszai régió - Tiszai halászlé
Magyarország - Felső-tiszai régió - Töltött csuka leves - tiszaberceli gyűjtés
Magyarország - Sáfrányos-gyömbéres pisztráng leves halgombóccal
Olaszország - Friuli-Venezia-Giulia - Maranoi halleves
Olaszország - Friuli-Venezia-Giulia, Veneto - Scampi alla busara
Olaszország - Ligúria - Pézsma polip leves
Spanyolország - Almériai halleves
Spanyolország - Zarzuela de pescado y marisco
Svédország - Sáfrányos lazacpörkölt új-zélandi zöld kagylóval
Egyéb levesek a Tarka Bárkán
Csípős-zöldséges kékkagyló leves
Fejtett bab leves füstölt pisztránggalHideg zellerkrémleves zöld fűszeres garnéla farokkal
Melegen füstölt pisztrángos babkrémleves hidegen füstölt pisztránggal
Mustáros zellerkrémleves fehérborecetes-tökmagolajos szardellaöntettel
Paradicsomleves csiperke gombás harcsagombóccal
Paradicsomos zöldbab leves tőkehallal
Spenótkrémleves alma balzsamos szardellaöntettel
Tárkonyos-tejszínes süllőleves szalonnás kenyérgombóccal
Zöldségleves sárgarépás garnélával töltött csillag-raviolival