Tarka Bárka

Tarka Bárka

Diós morzsában sült halrudacskák diómártással, rozmaringos sült burgonyával és csiperkegombával

2012. március 04. - piazza

Hetek óta hezitálok, hogy hozzam vagy ne hozzam ezt a receptet, aztán most végül mégis úgy döntöttem, hozom, ti. a jó idő megijesztett; tavasszal mégsem illik diót enni. ;-) Halrudacskák. Van aki nem szereti? "Egész jó áron is hozzá lehet jutni, és ezt legalább a gyerek is megeszi - kell az Omega 3,…

Tovább

Nagy tarisznyarákos-cukkinis tócsni mézes almával és fűszeres tejföllel

Aki annak idején figyelemmel követte a Tavola In Piazza blogban az eseményeket, tudja, hogy ezzel a recepttel sikerült elvinni a pálmát a Consorzio Friuli Venezia Giulia Via Dei Sapori gálestjén megrendezett amatőr főzőversenyen. Az eseményről itt és itt és itt olvashattok. A recept eddig csak…

Tovább

Figyelem! Játék! Indul a Bárka! - Mi a kedvenc halételed?

Alig másfél hónapja indult el a Tarka Bárka blog, máris több mint száz visszatérő olvasóval rendelkezik a Facebookon. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy tűnik, hogy a blog jó úton halad. Küldetésünk, a  halfogyasztás népszerűsítése nem csak a  felnőttek, de a gyerekek körében is, a felfedezés, az…

Tovább
süti beállítások módosítása