Tarka Bárka

Tarka Bárka

Figyelem! Játék! Indul a Bárka! - Mi a kedvenc halételed?

2012. február 27. - piazza

Alig másfél hónapja indult el a Tarka Bárka blog, máris több mint száz visszatérő olvasóval rendelkezik a Facebookon. Nagy öröm ez számunkra, hiszen úgy tűnik, hogy a blog jó úton halad. Küldetésünk, a  halfogyasztás népszerűsítése nem csak a  felnőttek, de a gyerekek körében is, a felfedezés, az ismeretátadás és együtt tanulás, az egészségesebb életmódra való nevelés érdeklődő, befogadó követőkre talált.

Azt találtuk ki, hogy megünnepeljük az eseményt, ajándékot sorsolunk.

A nyereményért nem kell mást tenni, mint

- ennek a bejegyzésnek a végén leírni, mi a kedvenc halételed

- lájkolni a Tarka Bárka Facebook oldalát, és megosztani az ismerőseiddel.

A játék 2012. március 15. éjfélig tart.

A nyeremény pedig nem más, mint egy csomag szépiatintás tészta, egy tubus szardellapaszta, egy kis üveg langusztinkrém, egy szardellakonzerv, és egy zsákbamacska (pontosabban zsákbahal :-), ez egyelőre titok.

A kommentekben szívesen fogadunk észrevételeket, javaslatokat a blog tartalmára vonatkozóan is. Pl. mi lenne az, amiről szívesen olvasnátok, mire fektessünk nagyobb hangsúlyt (gyakorlati/elméleti tanácsok, informatív jelleg, receptek) stb.

Játékra, Bárkára fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr5916311824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Somogyi Zoltán 2012.02.27. 07:42:15

Kedvenc halételem: tejszínes-tonhalas penne sok bazsalikommal és koktél paradicsommal

Makka 2012.02.27. 08:10:29

Bazsalikommal, citrommal és fokhagymával töltött pisztráng vajjal sütve.

Nassoló Naplopó 2012.02.27. 08:27:20

Szia! Az én kedvenc halételem a halászlé! IMÁDOM, pláne ahogy apósom készíti!

Nassoló Naplopó 2012.02.27. 08:28:09

Jaj, Makka alá tette a hozzászólásomat, bocsi! :)

Ami 2012.02.27. 08:57:04

Nagyon szeretem a halat... de a legjobban a lazacot, serpenyőben sütve, brokkolival.

Sandra G 2012.02.27. 09:15:55

Párolt lazac fokhagymás vajban párolt babyrépával és zöldborsóval. hmmm

Kádár Tímea 2012.02.27. 10:15:09

Nekem is a halászlé,harcsából:-)

Annamari 2012.02.27. 10:24:25

A halászlé, a frissen sütött haltepertő (ezt tavaly kóstoltam először, de levett a lábamról) és a fokhagymás pisztráng.

Praliné Zsuzsi 2012.02.27. 11:01:26

Lazacos-tejszínes farfalle póréhagymával

Négy Gyerek 2012.02.27. 11:15:53

Aranydurbincs párolt zöldségekkel és jó sok fokhagymával.

PettyCicuk 2012.02.27. 11:42:07

Kedvenc halam -. ami nem is hal - a paradicsomos kagyló, ahogy a spanyolok eszik. Fantasztikus ízvilága van. Elkészíteni nagyon szeretem a Doradat (Durbincs) és a tintahalat tepsiben, tejszínesen. :)

Reni 2012.02.27. 11:49:24

Tenger gyümölcsei is ér? :) Mert akkor én a scampot választanám, bármilyen formában (de legyen mondjuk gratinírozva), vagy a vénuszkagylós spaghetti... :) (még tudnám sorolni) Ha csak halas ér, akkor: párolt nyelvhal citromos-olívaolajos-petrezselymes szósszal. :)

Prátpál-Horváth Mónika 2012.02.27. 13:38:03

Vajjal sült pisztráng zöldfűszeres tartárral:)))

nempiskóta 2012.02.27. 19:13:12

Pontyhalászlé ikrával, tejjel gazdagon!:) Makréla, lazac, pisztráng bármilyen formában.

Jenis 2012.02.27. 19:33:45

Minden féle sült halfilé és tonhalkrém jöhet! Talán a pisztráng a kedvencem fűszerkéregben sütve.

Somogyi Kinga 2012.02.27. 21:16:59

Sajtkrémes bagel füstölt lazaccal

Bödő Betti 2012.02.28. 07:37:13

Lazac steak Tejszínes-sajtos Zöldségekkel

gaba 2012.02.28. 09:11:28

Nagyon örülünk, hogy már a játék elején ennyien jelentkeztetek! Csak így tovább! És persze, a tenger gyümölcsei is ér! :-)

Kisfaludi Csilla 2012.02.28. 10:01:23

Fogas Orly módra

Bodza 2012.02.28. 13:25:14

Halászlé a kedvenc!Füstölt lazac salátát is nagyon szeretem!

Kádár Katalin Imola 2012.02.28. 20:01:38

Nekem a rozmaringos halfilé a kedvencem:) Sajnos a Facebookon nem tudom lájkolni az oldalt, mert nincs profilom náluk, de a blogomon hírdetem a játékot. Nagyon tetszik a nyeremény:)

killervidra 2012.02.28. 21:52:41

Katalin, örülünk! :) Ebben az estben pedig természetesen kivételt teszünk és részt veszel a játékban! :)

Hasszánné Szondi Ágnes 2012.02.28. 22:06:51

Nagyon szeretem a halat. Az egyik nagy kedvenc a vajban sütött süllőfilé.

Vámossy Brigitta 2012.02.28. 22:33:16

Pácolt lazac fehérboros-bazsalikomos mártással.:)

Nagy tarisznyarákos-cukkinis tócsni mézes almával és fűszeres tejföllel – | Tarka Bárka 2012.02.29. 09:48:07

[...] Bejegyzés navigáció ← Előző [...]

Kerekes Erzsi 2012.02.29. 09:56:46

Fogasfilé sütve,rántva,harcsapaprikás,füstőlt sprotni,

Badenczki Csilla 2012.02.29. 11:46:36

-Törpeharcsa paprikás és -Törpeharcsa a paprikás lisztben megforgatva és bő, forró olajban megsütve :)

császár boglár 2012.02.29. 15:00:52

Helló, az én kedvencem a halpaprikás, mellé mehet csusza is :)

császár kitti virág 2012.03.01. 14:58:03

a halászlé a legnagyobb kedvencem :)

ancsa 2012.03.02. 23:24:17

Ropogós sült keszeg, amit a nagyiék fogtak és sütöttek! Jó sok fokhagymával.. :)

Selectfood 2012.03.03. 08:46:56

Helló lányok, egyre jobban tetszik az oldal, és ez a fejléc egyenesen telitalálat! Szerintem tartalmilag és kinézetileg is színvonalas blogot írtok, de nem is számítottam másra. ;o) Én majdnem minden halat és tengeri herkentyűt szeretek, de itt a legegyszerűbbet említeném meg: a halpiacról vagy kikötőből frissen beszerzett bármilyen tengeri hal, durva szemű tengeri sóval meghintve és egyszerűen grillezve. Azok közül pedig az egyik legkedveltebb a portugál vizeken fogott szardínia. Friss salátával és héjában főtt burgonyával.

gaba 2012.03.04. 05:26:25

Lányok, fiúk, köszönjük, hogy ennyien neveztek! A sorsolási bizottsának "nehéz dolga lesz" ;-) Alíz, neked külön köszönjük a kedves szavakat, jólesik hallani, hogy jó úton haladunk, nagy lökést a jövőre vonatkozóan! A kedvenceddel kapcsolatban pedig teljes mértékben egyetértünk! A frissen fogott, grillezett szardíniának nincs párja!

Eva 2012.03.05. 09:48:43

Hááát én szeretem a rövidet, a hosszabbat, a vékonyat, a vastagabbat, a lágyat, a markánsabbat, a lassút, a fickándozót, szóval mindet, mindenhogy és mindenhol. Ööö....halakról van szó! :-)))

gaba 2012.03.06. 05:42:49

Nem is gondoltunk másra! Ez itt kérem egy halas blog! ;-)

Szardíniás-paradicsomos pite | Tarka Bárka 2012.03.06. 07:33:27

[...] halas nyereményjátákunkra március 15-ig még jelentkezhettek! Nem kell mást tenni, mint ennek a bejegyzésenk a végén kommentben leírni, mi a kedvenc halételed, valamint  lájkolni, ÉS MEGOSZTANI a Tarka Bárka [...]

Kádár Katalin Imola 2012.03.06. 21:15:25

Köszönöm:)

Vigyázz, kész, főzz! 48. forduló – “ÉDES VIZEINK” | Tarka Bárka 2012.03.07. 06:07:03

[...] Külön téma: ne feledjétek a nyereményjátékunkat, amin március 15-ig még részt vehettek! Bővebb info itt. Kategória: édesvízi halak, Egyéb | Címke: hal, VKF! | Szerző: gaba | Közvetlen link a [...]

haNa 2012.03.07. 07:29:16

A halászlé, ahogy a férjem készíti és benne a gyufa tészta, amit én készítek hozzá, de ha már ne a szokványos halászlé legyen, de édes vizi és magyar vizekből, akkor a tejfölös-gombás csuka. :))

Ivacska Enikő 2012.03.07. 09:28:11

Az én kedvemcem a sima citromos vajban sült halfile, bármilyen halból és persze a halászlé :)

Ági, aki főz 2012.03.09. 10:56:28

Vajban sült lazac mentás borsópürével.

Bara 2012.03.10. 21:31:20

Fekete kagyló fokhagymás, fehérboros, petrezselymes szószban. Ceviche. Tonhalsteak rózsaszínre sütve. Na igen, a friss, grillezett szardínia Portugáliában mennyei...........

Wieland Balázs 2012.03.10. 21:49:06

Szerintem a frissen sütött Hekknél nincsen finomabb,hasábbal,és uborkával! nyámm

Karnis László 2012.03.11. 17:22:34

Pisztráng citrommártással.

K. Kun Katalin 2012.03.11. 17:25:45

Kedvencem a halászlé :)

Kun Gáborné 2012.03.11. 17:28:00

Rántott hal, frissen sült hekk.

Karnis-Kiss Ilona 2012.03.11. 19:49:21

Halászlé, rántott halfilé, szilvásváradi pisztráng.

csncz 2012.03.12. 15:40:29

mediterrán halleves és rántott hekk :)

Filep Hajnalka 2012.03.12. 21:50:06

Rákok mindenféle formában elkészítve, például különféle bundában, koktélszósszal vagy fokhagymával-petrezselyemmel grillezve. Folyami rák majonézzel. Ikrakrém. Halászlé.

Nádor Gerda 2012.03.13. 13:44:50

bajai halászlé

daokonyha 2012.03.14. 21:23:48

Füstölt pisztráng - sokoldalú, sokszínű, és a bükkben nagyon jó minőségű

Jodie Popovics 2012.03.15. 08:24:23

Minden tengeri herkentyűt imádok , ellennék bármelyik tengernél,óceánnál. Kedvencem a füstölt tokhal blinivel,citromos kapros mártással,kaviárral. Halra fel!!
süti beállítások módosítása