Tarka Bárka

Tarka Bárka

Krumplis tészta újratöltve - majoránnával és tenger gyümölcseivel

2013. november 22. - piazza

Hozzávalók 4 személyre: 280 g spagetti, 16 db kékkagyló, 12 db garnéla farok, 16 db vénuszkagyló, egy maréknyi kalmár csáp, 300 g burgonya, 1 salotta hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 2-3 majoránna ág, 2 tk. frissen reszelt parmezán, 2-3 citromszelet + fél citrom, egy kis csokor petrezselyemzöld, extra…

Tovább

Zöldséges tőkehal

Hozzávalók 4 személyre: 280 g tőkehal filé bőr nélkül (nekem most sózott volt, amit 48 órán keresztül hideg vízben áztattam, naponta kétszer cseréltem a vizet), 1 db sárga kaliforniai paprika, 150 g cukkini, 250 g padlizsán, 1 nagy fej fehér hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 150 g édeskömény, 100 ml…

Tovább

Marinált mozzarella olajos szardellafilével

Hozzávalók 8 személyre (hideg előételként): 400 g bivalymozzarella, 100 g olajos szardellafilé, 2 kápia paprika, 1 gerezd fokhagyma, 2 mogyoróhagyma, 1 tk. csípős füstölt paprika, 2-3 ágacska friss kakukkfű, bazsalikomlevelek, 1 citrom, só, frissen őrölt feketebors, extra szűz olívaolaj A…

Tovább
süti beállítások módosítása