Tarka Bárka

Tarka Bárka

Ezt ettük 2014. január

0001. december 03. - piazza

1. hét - 1 db melegen füstölt pisztráng, 1 db hidegen füstölt pisztráng filé

Sült és füstölt pisztráng Dunabogdányban

Füstölt pisztrángos-póréhagymás quiche

Radicchio-alma-hidegen füstölt pisztráng saláta pirított dióval

2. hét - 2 db vörös garnéla, 6 db sáskarák, 2 lazacpatkó

Parmezános-csiperke gombás fehér mártással sült vörös garnéla

Zabpelyhes morzsában sült burgonyás lazacpogácsa

Spagetti sáskarákos paradicsomszósszal

Calamarata tészta gombás fehér mártással és kakukkfüves vajban sült lazaccal

3. hét - 250 g szardínia, 6 db kicsi makréla, 1 lazacpatkó

Szardíniás-paradicsomos rigatoni

Egészben sült citrusos-zöld fűszeres makréla

Lazacos-zöldborsós rizottó

Csicseriborsó-sültpaprika-csípős, paradicsomos makréla-főtt tojás saláta pirított szezámmaggal

4. hét - 100 g füstölt lazac

Füstölt lazacos saláta paradicsomvizes-gyömbéres vinaigrette-tel

Spagetti kapros-tejszínes füstölt lazaccal

5. hét - 40 g olajos szardella

Klementin-hónapos retek-avokádó saláta olajos szardellafilével

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr1616311722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása