1. hét - 1 db melegen füstölt pisztráng, 1 db hidegen füstölt pisztráng filé
Sült és füstölt pisztráng Dunabogdányban
Füstölt pisztrángos-póréhagymás quiche
Radicchio-alma-hidegen füstölt pisztráng saláta pirított dióval
2. hét - 2 db vörös garnéla, 6 db sáskarák, 2 lazacpatkó
Parmezános-csiperke gombás fehér mártással sült vörös garnéla
Zabpelyhes morzsában sült burgonyás lazacpogácsa
Spagetti sáskarákos paradicsomszósszal
Calamarata tészta gombás fehér mártással és kakukkfüves vajban sült lazaccal
3. hét - 250 g szardínia, 6 db kicsi makréla, 1 lazacpatkó
Szardíniás-paradicsomos rigatoni
Egészben sült citrusos-zöld fűszeres makréla
Lazacos-zöldborsós rizottó
Csicseriborsó-sültpaprika-csípős, paradicsomos makréla-főtt tojás saláta pirított szezámmaggal
4. hét - 100 g füstölt lazac
Füstölt lazacos saláta paradicsomvizes-gyömbéres vinaigrette-tel
Spagetti kapros-tejszínes füstölt lazaccal
5. hét - 40 g olajos szardella
Klementin-hónapos retek-avokádó saláta olajos szardellafilével