Tarka Bárka

Tarka Bárka

Acqua di chef 2013.

2013. február 26. - piazza

Mutatok nektek valami érdekeset! Az alábbi fotón az Olaszországban folyó Acqua di chef elnevezésű professzionális receptverseny egyik résztvevőjének alkotása látható. A verseny lényege, hogy a víz legyen a séf kreációjának a főszereplője. Az eseménysorozatot tavaly is figyelemmel követtem, akkor videókat kellett készíteni az inspirációról és az étel elkészítéséről, az idén fotózni kell. A csatolt alkotás címe: A lényegiség bemutatása. A "szerző" Corrado Parisi, az ispicai Locanda del Monsú séfje, aki az alábbi étellel a kulcsfontosságú hozzávalókba zárt élet mibenlétét mutatja be. A pohárban: főtt tojás Ferrarelle szénsavas ásványvíz krémen, vörös garnéla moziai sóval, vaníliás tengeri spárga, őrölt kávé (etióp robusta), az ispicai bánya területén szedett vadkakukkfű, szárított rózsa, napraforgó, körömvirág és búzavirág szirmok, karamelles citrom- és kenyérchips. Hát nem gyönyörű? A többi alkotást itt nézhetitek meg: http://acquadichef.com/category/fotogallery/ és az „EVENTO 2012”-re klikkelve a tavalyi videók között is mazsolázhattok. A versenyre 2013. május 24-ig itt nem említett kategóriákban is nevezhet minden olyan gourmet séf, aki Olaszországban dolgozik vagy külföldön dolgozó olasz állampolgár. Részletek itt: http://acquadichef.com/il-concorso-new/

chef

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr3416312182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása