Tarka Bárka

Tarka Bárka

Linguine tészta kagylókkal és articsókával

2013. március 01. - piazza

Linguine tészta kagylókkal és articsókával Hozzávalók 4 főre: 320 g linguine tészta, 500 g barázdás szőnyegkagyló (vongole veraci), 500 g fekete kagyló, 2 articsóka, 1 citrom, 2 gerezd fokhagyma, só, frissen őrölt feketebors, extra szűzolívaolaj Egy akkora tálat amekkorában az articsókák elférnek…

Tovább

Halas reggeli: Posírozott tojás, sült kápia paprika, fokhagymás pirítós, füstölt lazac

Posírozott tojás, sült kápia paprika, fokhagymás pirítós és füstölt lazac Hozzávalók 1 főre: 1 tojás, 1 kápia paprika, 30 g vékonyra szelt füstölt lazac, 1/2 szelet toastkenyér, 1/2 gerezd fokhagyma, néhány csepp citromlé, só, frissen őrölt feketebors, extra szűz olívaolaj A paprikát megmossuk,…

Tovább

Sült édesburgonya füstölt pisztránggal és friss juhsajttal

Sült édesburgonya füstölt pisztránggal és juhsajttal Hozzávalók 4 főre: 3 közepes édesburgonya, 1 db lillafüredi füstölt pisztráng, 160 g friss juhsajt, dióolaj, extra szűz olívaolaj, néhány zsályalevél, frissen őrölt feketebors, sóAz édesburgonyát meghámozzuk, nagyobb kockákra vágjuk, és…

Tovább
süti beállítások módosítása