Tarka Bárka

Tarka Bárka

Zöld fűszeres vékonybajszú tőkehal

2012. január 21. - piazza

Zöld fűszeres vékonybajszú tőkehal

Hozzávalók: 8 db kb. 150-200 grammos vékonybajszú tőkehal, majoránna, kakukkfű, só, frissen őrölt feketebors, 1 citrom, extra szűz olívaolaj

A halakat megtisztítjuk: kizsigereljük, alaposan leöblítjük, sóval, borssal fűszerezzük, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Megszórjuk az apróra tépkedett majoránna- és kakukkfű levelekkel, meglocsoljuk a citrom levével, egy kevés extraszűz olívaolajat csorgatunk rá, két-három citromdarabkát mellé dobunk, és 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarkablog.blog.hu/api/trackback/id/tr6416311732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása